Menu

Robbin Veldman – LEVEL DOWN

15/03/17 - Jong Talent, Programma
Robbin Veldman – LEVEL DOWN

Gameverslaving is een groeiend probleem bij jongeren.

Als grafisch ontwerper voel ik me verantwoordelijk hier iets aan te doen. Uit eigen ervaring weet ik dat gamen erg vermakelijk kan zijn, maar dat het je ook uit de realiteit kan sleuren. Mijn doel met LEVEL DOWN is bewustzijn creëren over de oorzaken en gevolgen van gameverslaving.

Jongeren van 12 tot 15 jaar zijn bijna niet meer te beïnvloeden als het om gameverslaving gaat. Daarom is het belangrijk om dit onderwerp al eerder bespreekbaar te maken, wat ik doe met een interactieve animatie gericht op 8- en 9- jarigen. Deze animatie bevat een samenspel van zowel mijn geschilderde illustraties als digitale technieken, die verwijzen naar de connectie tussen realiteit en gamewereld.

Robbin studeerde dit jaar af aan ArtEZ Zwolle.

[icon name=”user” class=”” unprefixed_class=””] robbinveldman.nl