Menu

Fay Klaassen – Don’t Forget to Play!

06/03/17 - Jong Talent, Programma
Fay Klaassen  – Don’t Forget to Play!

Spelen is niet alleen leuk het is ook nog eens gezond.
Blijf spelen als volwassene, het verruimt je geest en reduceert mentale en fysieke klachten.
Kom en speel met ons!

www.fayklaassen.com

Spelen is niet alleen leuk, het is ook gezond. Een speelse mindset als volwassene bevrijdt je geest en kan mentale en lichamelijke gezondheidsproblemen verminderen.

In hoeverre kan textiel spelen voor volwassenen bevorderen?

En wat is het belang van het spelen voor volwassenen?

Het concept van dit project is simpel: activeer volwassenen om opnieuw te leren spelen. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een speelse denkwijze diverse gezondheidsproblemen zoals Alzheimer kan verminderen.

Maar hoe kun je ze uit hun comfortzone halen? Door verschillende objecten te maken met eenvoudige vormen, daag ik mensen uit zichzelf te laten gaan en te participeren. Er is geen goed of fout, volg je intuïtie!

De voorwerpen hebben geen bepaald doel of een functie, dat maakt het uitdagend voor volwassenen. De felle kleuren trekken echter snel de aandacht en de materialen maken je nieuwsgierig naar hoe ze aanvoelen. Het zien van de verschillende soorten materialen en technieken, gemengd met kleuren die een hebben positief effect op ons lichaam en geest. Nu rest ons nog maar een ding: TIJD OM TE SPELEN!

[icon name=”user” class=”” unprefixed_class=””] Fay Klaassen